Meet Denise

Our mesoestetic expert

Mijn naam is Denise, trotse eigenaresse van Beauty and Skins. Na het afronden van mijn schoonheidsspecialiste opleiding in 2017 en het voltooien van verschillende bijscholingen en cursussen op het gebied van schoonheid, ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Met trots kan ik zeggen dat mijn dromen werkelijkheid zijn geworden, nu ik recentelijk ben verhuisd naar een schitterende nieuwe locatie.

Bij Beauty and Skins bieden wij onze klanten persoonlijke aandacht en professionele, kwalitatief hoogstaande behandelingen. Wij maken hierbij gebruik van de beste producten en apparatuur, zodat wij onze klanten enkel het allerbeste kunnen bieden. Jaarlijks volgen wij meerdere cursussen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken. Op deze manier kunnen wij onze klanten steeds de meest innovatieve en effectieve behandelingen bieden.

De wens van jou als klant staat altijd voorop. Samen kijken wij naar de doelen die jij wilt bereiken en werken wij resultaatgericht om jouw wensen te vervullen. Kortom, bij Beauty and Skins ben jij verzekerd van een persoonlijke aanpak en een behandeling op maat.