HydraFacial™

HydraFacial™

In drie stappen naar de huid van je leven!

Deze facial levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd dankzij een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten en peptidesenhyaluronzuur. 

 • Reiniging & peeling

  Stimuleerd de nieuwe huidlaag met een zachte reiniging en een mildeexfoliëring.

 • Extractie & hydratatie

  Verwijderd onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

 • Insluizing & bescherming

  Verzadig de huid met antioxidanten en peptidesom je gezonde gloed te maximaliseren.

HydraFacial™

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te realiseren De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

 • Ogen

  Oogbehandeling met een multi-peptide mix die de huid rond de ogen verheldert en verstevigd en hydrateerd. Na de behandeling krijg je de helft van het Eye Replenishing Serum mee naar huis om de voordelen van de behandeling te verlengen en te versterken. 

  Maak jouw afspraak 
 • Lippen

  Een zachte behandeling voor de lippen met antioxidanten waaronder vitamine A en E. Maakt je lippen mooier voller en gehydrateerd.

  Maak jouw afspraak 

Het is ook mogelijk om beide behandelingen te combineren!

JLO BEAUTY X Hydrafacial review

JLO Beauty X HydraFacial™

Maak kennis met de nieuwe JLO Beauty Booster ontwikkeld in samenwerking met Jennifer Lopez. Deze booster bevat o.a. een gepatenteerd Hydracomplex en Niacinamide. Maakt de huid stralender en geeft hem een mooie, frisse glow. Momenteel onze meest geboekte Hydrafacial Booster. Het is de perfecte uitbreiding van je Hydrafacial behandeling!