Huidverbetering

Bekijk hier onze huidverbeterende behandelingen en maak een afspraak!

ONZE BEHANDELINGEN

MESOPEEL

De medische peelings van mesoestetic verwijdert dode huidcellen en stimuleert intensief uw celvernieuwing. De opname van actieve werkstoffen verbetert enorm en uw huid straalt weer fris en gezond!

De peelingen zijn er in verschillende varianten van mild tot intensief. Op deze manier is het mogelijk voor iedere huidbehoefte een oplossing te bieden, zoals hyperpigmentatie, huidveroudering en andere huidproblemen zoals couperose, rosacea, littekens, acne of de gevolgen daarvan.

MESOESTETIC AGE ELEMENT

Age element epigen System van Mesoestetic, een 100% op maat gemaakt protocol dankzij een uniek diagnostisch systeem. Een uitgebreid onstspannende exclusieve huidverbeterende antiaging behandeling. Tijdens de behandeling gebruiken we een milde peeling met verschillende soorten zuren en boosters die naar jou huidconditie gekozen worden de verschillende Soorten boosters :

  1. Age Element Ant-wrinkle Booster : reduceert fijne lijntjes en rimpels en maakt de huid zachter en gladder
  2. Age Element Redensifying Booster : werkt op de versteviging van de huid
  3. Age Element Firming Booster : heeft een liftende werking op de huid
  4. Age Element Brightening Booster : maakt de huidskleur egaler


De behandeling bestaat uit: intensieve reinigings balm, milde peeling onzuiverheden verwijderen boosters samengesteld voor jou huid, natural liftting gezichtsmassage met bindweefsel grepen exclusief masker dagverzorging. 

MESOECLAT ANTI AGING

De mesoeclat anti-aging behandeling is bedoelt om de tekenen van huidveroudering aan te pakken. Huidveroudering is een proces dat ontstaat door interne en externe factoren. UV-straling is een grote oorzaak van externe factoren. Met deze behandeling gaan we de gevolgen van huidveroudering aanpakken.

De dode huidcellen die door de veroudering langer op de huid liggen door de vertraging van de celdeling. Met de peeling in deze behandeling gaan we dit proces versnellen waardoor de huid een frissere uitstraling krijgt.

MICRONEEDLING

Tijdens de behandeling worden duizenden microscopisch kleine epidermale kanaaltjes in de huid gemaakt die de huidregeneratie stimuleren. Deze hebben exact de juiste diepte voor de transdermale doorgang van actieve ingrediënten met specifieke eigenschappen.

Het actieve serum word gekozen naar jou huidconditie en wensen. Deze unieke techniek stimuleert de fibroblasten en de productie van elastine, collageen, het vermindert fijne lijntjes en de grootte van de poriën en vervaagt littekens een geeft de huid weer een mooie frisse glow.

GLOBAL EYECON

Mesoestetic Eyecon, dé specefieke behandeling voor donkere kringen onder de ogen, wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden. Ook de mini ooglid correctie genoemd.

De behandelkuur bestaat uit 6 oogbehandelingen waarbij we de behandeling afwisselen met een speciale oogzone peeling en microneedeling.