Huidverbetering

 

Decaar alge peeling | Bio Peeling

De DÉCAAR Algae Peeling Regimen werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peeling poeder penetrerende huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

 

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.

 

De Algen Peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten

 

Voor welke huidproblemen is de Algae peel geschikt:

  • Acne, vette huid & grove porien

  • Pigmentatie problemen & pigmentvlekken

  • Rosacea & couperose

  • Littekens

  • Rimpels & verslapte huid

Fruitzuurpeeling

De DÉCAAR Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuuren. Deze behandeling is zeer effectief en biedt een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

 

Het indrukwekkende aan het Deep Phyto Complex is dat het snel en diep in de huid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

Decaar combi treatment algepeeling en phyto complex 

Is een mooie combinatie voor een vernieuwde en stralende huid.

Simildiet professional peelings

Het assortiment Peelings van SIMILDIET is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties en huidproblemen zonder een langdurig herstelproces.

 

De biologische fruitzuren helpen de huid te vernieuwen zodat u huid weer kan stralen

 

De simildiet peeling zijn vele malen intenser dan de reguliere peelings 

Ze dringen dieper de huid in waardoor er beter resultaat behaald kan worden.

 

Microneelding

Microneelding is een huidverbeterende behandeling die met vele kleine vibrerende naaldjes het bindweefsel prikkelen. De naaldjes stimuleren de huid om meer groeifactoren, collageen en elastine aan te maken, waardoor de huidstructuur beter wordt. 

 

Microneelding in combinatie met BB Glow  

 

Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralende effect geven. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom uw ogen en verkleint zelfs je poriën! De behandeling is pijnloos en veilig.

 

Tijdens de microneedling behandeling kan de huid met het  BB Glow serum verzorgt worden. Het serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose. Het is een semi-permanente BB cream, die de huid een egale, stralende, teint geeft, zoals je dat van een BB cream gewend bent.

 

het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden de huid, en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon. Het serum is vrij van kleurstoffen.