Brows & lashes

 

De perfecte shape en een kleurtje van taupe tot en met donker bruin de verf blijft 4-5 weken op de haartjes

 

Henna Brow treatment 

Met hennabrows creeren we een hele strakke & vollere wenkbrauw dit komt doordat ook de huid wordt meegeverfd. Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat browmake-up niet meer nodig is.

Hennabrows zijn er in verschillende kleuren van licht ash blond tot donkerbruin & Naturel zwart. Voor elke brow een passende kleur naar wens.

Brow Treatment

Threading is het epileren met draad dat speciaal is geweven voor de huid. En word gebruikt gemaakt van twee dunne draden die over de huidoppervlakt word gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren nauwkeurig en op een milde wijze verwijderd. Threading kan het ongewenste haar op verschillende zones van het gezicht verwijdern zoals hele gezicht bovenlip kin kaaklijn. 

Het is een eeuwenoude manier van ontharen threading is nog milder dan wax, doordat de huid helemaal niet wordt belast hierdoor is het ook geschikt voor de meest gevoeligehuid.

Wimperlifting incl. verf​

Verven  

Threaden/waxen epilieren

Bovenlip

Gezicht

Henna brow treatment & lash lifting

Lashlift is een behandeling die de natuurlijke wimpers lift 

Bij een lashlift worden de natuurlijke wimperhaartjes vanaf de wortel gelift 

Hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uir 

Om een optimaal resultaat te behalen worden de wimpers ook geverfd hierdoor word de look wat intenser en is mascara en wimperkruller overbodig

 

Wil jij ook mooie natuurlijke wimpers waar je 6/8 weken plezier van hebt ?

Verven wenkbrauwen & wimpers

De wimpers & de wenkbrauwen kunnen geverfd worden voor een wat intenser effect met verschillende kleuren voor de wenkbrauwen en wimpers. De verf blijft ongeveer 4-5 weken zitten.

Browlift

Perfecte behandeling om stugge wilde haartjes in de gewenste richting te plaatsen. Houdt tot 12 weken en geeft het natuurlijk "fluffy'' effect.